У Луцькраді відповіли на петицію щодо вихідних у «ПортСіті»

У Луцькраді відповіли на петицію щодо вихідних у «ПортСіті»

У Луцькраді дали відповідь на петицію про святкові вихідні для ТРЦ «ПортСіті».

Відповідь опублікували від імені в.о. міського голови Григорія Пустовіта.

Нагадаємо, раніше на сайті петицій зареєстрували прохання до міськради затвердити вихідними днями 1 січня і 7 січня 2019 року для луцького ТРЦ «ПортСіті», аби працівники магазинів змогли відпочити в ці дні вдома. 

«Інформуємо, що відповідно до ст. 73 КЗпПУ 1 січня - Новий рік є святковим днем, а 7 січня - Різдво Христове є неробочим днем. У ці дні допускаються роботи, припинення яких неможливе через виробничо-технічні умови, викликані необхідністю обслуговування населення, у випадках та в порядку, передбачених ст. 71 цього Кодексу. Робота у зазначені дні компенсується відповідно до ст. 107 цього Кодексу», – йдеться у відповіді.

У зв’язку з цим Луцькрада відправила лист до керівництва «ПортСіті» з проханням забезпечити компромісний графік роботи для орендарів торгових площ у святкові та неробочі дні.

«Водночас у разі допущення працівників до роботи у неробочі та святкові дні за наявності виняткових випадків, ТРЦ «Порт-Сіті» зобов’язано дотримуватись норм КЗпПУ щодо умов, порядку допуску та компенсації роботи за зазначені дні, а також провести роботу з суб’єктами господарювання (орендарями) з приводу цих питань», – йдеться у тексті відповіді.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чому перевізники не беруться за сільські маршрути у Шацькому районі
Наступна новина Скільки відпочиватимуть волиняни у січні
Останні новини
Схожі новини