У Луцькраді «взялись» за водія маршрутки, який облаяв пасажирку

У Луцькраді «взялись» за водія маршрутки, який облаяв пасажирку
Фото ілюстративне. Джерело - Конкурент

В управлінні транспорту та зв’язку Луцької міської ради розслідують справу водія маршрутки №12, який звернувся до пасажирки з нецензурною лайкою.

Про це «Першому» розповів начальник управління Володимир Степанов.

Нагадаємо, 16 січня ввечері у Фейсбук-спільноті «Теревені про Луцьк» користувачка Альона Пакуш розповіла, що чекала на маршрутку №12 близько 45 хвилин. Коли ж зайшла до маршрутки і запитала водія, чому чекати довелось так довго, оскільки «за графіком за цей час їх мало б бути вже дві», водій відповів із лайкою.

«Шофер не добираючи слів сказав наступне: «Чи я не вїб....лася в сосну». То це ще дрібниці, що я дальше наслухалася. Це якесь жахіття було. Так цього не залишу, – написала користувачка.

В управлінні транспорту та зв’язку Луцької міської ради запевнили, що про ситуацію – в курсі. 

«Зараз ми проводимо розслідування. Більше нічого сказати не можу. Коли ми будемо мати інформацію ще й від водія, бо зараз ми маємо тільки від пасажира, тоді можна буде говорити. І якесь рішення приймати», – розповів він.

«Треба дивитись по кожній ситуації окремо. Може бути позбавлення премії, різні варіанти. Все залежить від ступеня порушення», – розповів він.

Нагадаємо, наприкінця грудня минулого року керівництво «Луцького підприємства електротранспорту» звільнило водія, який в нецензурній формі відмовив дитині у пільговому проїзді.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Відомо, в чому підозрюють посадовців «Волиньприродресурсу», де проходять обшуки
Наступна новина У Луцьку закрили кафе-бар, який працював понад 20 років. ФОТО
Останні новини
Схожі новини