У Луцьку 10 березня перекриють центр

У Луцьку 10 березня перекриють центр
Проспект Волі (джерело: ВАР)

У Луцьку в честь відзначення 205-ї річниці від дня народження Т.Г.Шевченка та 158-ї річниці від дня його смерті 10 березня перекриють рух транспорту на проспекті Волі.

Рух планують перекрити з 11.40 до 12.00   під час громадської ходи від Свято-Троїцького кафедрального собору до пам’ятника Т.Г.Шевченку, – йдеться у розпорядження секретаря Луцької міської ради Григорія Пустовіта.

Разом з тим, попереджають  про тимчасове обмеження використання зупинки громадського транспорту біля корпусу Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки на проспекті Волі 09 та 10 березня 2019 року з 11.40 до 13.00;

Також інформують, що 9 березня  відбудуться такі заходи: 

  • 11.00 – акція «Прийди зі своїм «Кобзарем», читання віршів «Коло Тарасового слова»;
  • 12.00 – урочисте покладання квітів до пам'ятника Т.Г.Шевченку на проспекті Волі, 13;
  • 13.00 – літературно-мистецька композиція «Наш Тарас» в приміщенні Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. Т.Г.Шевченка;

10 березня 2019 року:

  • 12.00 – заходи з вшанування пам’яті Т.Г.Шевченка (панахида та покладання квітів до пам'ятника Т.Г.Шевченку на проспекті Волі).

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На півдні Росії знайшли копію луцького драмтеатру і пам'ятника Лесі Українки. ФОТО
Наступна новина Сонячні батареї, мобільні додатки і табло: якими будуть нові зупинки в Луцьку. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини