Члени міськвиконкому не проголосували за надання житла заступнику голови Волиньради

Члени міськвиконкому не проголосували за надання житла заступнику голови Волиньради

У Луцьку не проголосували за надання житла військовослужбовцям, серед яких у списку на отримання – заступник голови Волинської облради Григорій Пустовіт

Засідання міськвиконкому відбулося у середу, 19 липня, пише ВСН

«Це квартири придбані Міноборони за кошти держбюджету. Люди перебувають на обліку близько  30-ти років, крім цього, що стосується співвідношення то одна військовому у відставці, а 6 – діючих. Вони були взяті на облік у 1993-1995 роках», - пояснив начальник відділу з обліку та розподілу житла департаменту житлово-комунального господарства Геннадій Козюта

У списку було 9 осіб, серед них і Григорій Пустовіт. 

Рішення про видачу службового житла підготували за поданням Квартирно-експлуатаційного відділу м. Володимир (структурний підрозділ Міноборони, який займається житловими питаннями військових на Волині).  

«Квартирно-експлуатаційний відділ м. Володимир звернувся з проханням затвердити рішення Комісії з контролю за забезпеченням військовослужбовців Збройних Сил України та членів їх сімей жилими приміщеннями про надання житла військовослужбовцям Луцького гарнізону. Наслідком прийняття рішення є поліпшення умов проживання сімей військовослужбовців», – йдеться у пояснювальній записці. 

За цей проєкт рішення члени міськвиконкому голосували тричі, проте достатньої кількості голосів не набралося.

Довідково:

Григорій Пустовіт - офіцер запасу з 2004 року. З 1981 року по 2004 рік проходив службу в Збройних силах на посадах командира взводу, командира роти, помічника командира військової частини по службі військ, заступника командира авіаційної бази з виховної роботи. Також він був депутатом Луцької міської ради 6-го та 7-го скликань. З 2010 року по 2020 рік обіймав посаду секретаря Луцькради. А з 2020 року є депутатом Волинської обласної ради 8-го скликання та є заступником голови Волиньради.  

Офіційно він зареєстрований у відомчому гуртожитку на Привокзальній. Проте достеменно відомо, що у 2016 році Григорій Пустовіт купив квартиру у багатоповерхівці на вулиці Арцеулова у Луцьку за 1,3 мільйона гривень. Тоді він пояснював журналістам, що купив житло для дочки, а сам там «часом живе».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вибираємо комп'ютер для офісу
Наступна новина У лісосмузі виявили тіло волинянки, яку розшукували більше двох тижнів. ФОТО
Останні новини
Схожі новини