У Луцьку - 29 випадків коронавірусу. 214 людей перебувають на самоізоляції

У Луцьку - 29 випадків коронавірусу. 214 людей перебувають на самоізоляції
Фото ілюстративне

У Луцьку станом на 16 квітня загалом зафіксовано 29 випадків захворювання на коронавірус COVID-19. У четвер, 16 квітня, виявлено одного нового хворого. 

Про це стало відомо під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яку у режимі відеозв’язку провів виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт, – йдеться на сайті міськради. 

Правоохоронці продовжують перевіряти громадян, які повернулися з-за кордону до Луцька. За їхніми даними, додому приїхало 556 осіб, з яких 214 залишаються вдома на самоізоляції, а у 299 закінчився термін обсервації.

Продовжують в місті й роботу щодо оброблення антисептичними препаратами вулиць та будинків. Лише за сьогодні в Луцьку працівники ЛСКАП “Луцькспецкомунтранс” продезінфікували 60 кілометрів доріг, а управляючі компанії та ОСББ 1170 під’їздів.

Нагадаємо, станом на 15 квітня, у Луцьку було зафіксовано 28 випадків зараження коронавірусом


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У ЗСУ зафіксували другу смерть від коронавірусу
Наступна новина «Рекомендуємо надіслати електронною поштою». У МОН розповіли, як вручатимуть табелі
Останні новини
Схожі новини