У Луцьку 7-річний хлопчик проткнув ногу саморізом на дитячому майданчику

У Луцьку 7-річний хлопчик проткнув ногу саморізом на дитячому майданчику

Гуляв у дворі та натрапив на саморіз. У Луцьку на дитячому майданчику травмувався 7-річний хлопчик. Трапилось це 6 серпня поблизу однієї із багатоповерхівок на вулиці Винниченка. Дитина наступила на шуруп, який стирчав з гірки. Довелось викликати медиків.

На щастя, шуруп вдалося оперативно дістати із ноги. Хлопця доставили у обласну дитячу лікарню, де йому надали усю необхідну допомогу.  Як так сталося, що на дитячому майданчику малечі може загрожувати небезпека і хто повинен відповідати за охайність та безпечність дитячих майданчиків? Розбиралася журналістка Конкурент TV.

У дворі, де усе трапилося, гойдалки у старому, занедбаному стані: мають дірки, поламані дошки, обдерту фарбу. У департаменті ЖКГ переконують, що уся відповідальність лежить на плечах управителів дому. Але голова ОСББ переконує, що ніхто нічого на баланс не передавав. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні за минулу добу виявили 1 122 хворих на коронавірус. Де найбільше
Наступна новина У Луцьку почали реконструкцію площі перед Палацом урочистих подій
Останні новини
Схожі новини