У Луцьку почали реконструкцію площі перед Палацом урочистих подій

У Луцьку почали реконструкцію площі перед Палацом урочистих подій

10 серпня у Луцьку розпочали реконструкцію площі Героїв Майдану перед відділом державної реєстрації актів цивільного стану.

Про це розповів Суспільному начальник департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Микола Осіюк.

Наразі роботи тривають на території навколо Палацу урочистих подій у Луцьку розпочались з боку будівлі та на задньому дворі. Тут працює техніка, знімають верхній шар асфальту.

Працівниця Палацу урочистих подій Лариса Кияновська розповідає, — через занедбаний стан площі та будівлі частина молодят соромиться надворі фотографуватися.

Серед них і лучанка Вікторія Нестеренко. Дівчина принесла подавати заяву на розпис до відділу державної реєстрації актів цивільного стану. Каже, що фотографуватись тут не буде, а десь у гарному місці.

Читайте також: Луцький РАЦС на неймовірних світлинах відомого краєзнавця. ФОТО

Біля площі Героїв Майдану два дні на тиждень до обіду працює фермерський ринок. Продавчиня Анна Патаранюк говорить, що їх попередили, що тут торгівлю не зможуть вести через реконструкцію.

Зі слів Миколи Осіюка, загальна вартість реконструкції площі — 23 млн грн. Проєкт розробили івано-франківські архітектори.

Згідно з проєктом, перед Палацом урочистих подій мають висадити більше сотні дерев, облаштувати паркомісця та провести нове освітлення, – розповів начальник департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Микола Осіюк каже, що завершити роботи з реконструкції площі планують до кінця 2021-го року.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/PlkIl8h8dPA" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку 7-річний хлопчик проткнув ногу саморізом на дитячому майданчику
Наступна новина За минулу добу на Волині виявили 7 хворих на ковід
Останні новини
Схожі новини