У Луцьку 90% котелень мають дизель-генератори

У Луцьку 90% котелень мають дизель-генератори

Усі заклади критичної інфраструктури Луцька готові до роботи в опалювальний період в умовах воєнного стану. Мова йде про медичні заклади, підприємства “Луцьктепло”, “Луцьководоканал”, школи, садочки.

Про це повідомив міський голова Ігор Поліщук під час позачергового засідання виконавчого комітету сьогодні, 31 серпня, йдеться на сайті мерії.

“90% котелень забезпечено дизель-генераторами, ще 10% - у процесі. До початку опалювального сезону 100% котелень будуть мати дизель-генератори. Також всі об'єкти підприємства Луцькводоканал, медичні заклади забезпечені дизель-генераторами. Міська лікарня має свою твердопаливну котельню, яка працюватиме за відсутності подачі тепла. Передбачені різні плани щодо оперативної реакції на найгірші надзвичайні ситуації”, – наголосив міський голова. 

Майже в усіх школах та садочках облаштовані пункти обігріву в укриттях, які мають або пічки-буржуйки, або теплові гармати, медикаменти, записи їжі, води.

“Максимум того, що ми могли зробити з підготовки до складної зими, – зробили”, – додав Ігор Поліщук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку подорожчає вивіз сміття
Наступна новина Поїхав на війну на 3-й день після весілля: спогади про полеглого Героя з Волині Тараса Марходея
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні