У Луцьку – аварія на каналізаційному колекторі. Перекрили рух на вулиці Карпенка-Карого

У Луцьку – аварія на каналізаційному колекторі. Перекрили рух на вулиці Карпенка-Карого

У Луцьку обвалився каналізаційний колектор, яким транспортуються стоки з багатьох мікрорайонів міста – 55-го, Відродження, Київського майдану тощо. У результаті через обвал довелося перекрити проїжджу частину вулиці Карпенка-Карого.

Про це повідомили у Луцькій міській раді.

«Ділянка колектора діаметром 1000 мм зруйнувалася внаслідок фізичного зносу, оскільки система була побудована ще у 80-х роках. Ситуація загрожувала зупинкою роботи каналізаційних мереж, однак аварійні бригади КП «Луцькводоканал» зреагували оперативно і налагодили безперебійне перекачування стоків при відкритому колекторі», – йдеться у повідомленні. 

Наразі тривають аварійно-відновлювальні роботи. 

У міськраді зазначають, що працівники підприємства у надскладних умовах працюють над заміною аварійної ділянки колектора. Запевняють, що у процесі роботи каналізацію не зупинятимуть, тож лучанам ситуація наразі не загрожує ніякими ускладненнями. 

«Роботи триватимуть до повного відновлення мережі. Аварійники замінять частину колекторної труби на нову. Забезпечується повний відвід стоків відкритим способом», – розповіли у Луцькраді.

Читати також: У Луцьку 5% боржників за воду винні 25 мільйонів гривень. З ними розбиратиметься комісія

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В історичній частині Луцька встановлять камери відеоспостереження. Де саме
Наступна новина ВООЗ не підтримує запровадження COVID-паспортів
Останні новини
Схожі новини