У Луцьку безплатно консультують психологи

У Луцьку безплатно консультують психологи

Щоб допомогти усім тим, хто потребує емоційної підтримки, консультації та допомоги у зв’язку зі швидкими змінами, що наразі відбуваються у економіці, соціумі та житті кожної людини, при управлінні соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради створили Психологічний штаб.

Про це інформує Луцька міська рада.

«Вчасне звернення по допомогу прискорює пошук способів для розв’язання проблеми. Ми радимо звертатися за психологічною підтримкою, як тільки ви відчуваєте в цьому потребу. Це сприятиме швидшій стабілізації стану та поступовому руху до виходу з кризової ситуації», – наголошують у дописі.

Консультації психологів проводять безплатно в режимі онлайн та офлайн. Записатись на консультацію можна, зателефонувавши на інформаційну лінію за телефоном: 0 800 400 332.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Реабілітація на байдарках, або Сплав із військовими по Стиру. РЕПОРТАЖ

Також у межах гуманітарного реагування на військове вторгнення в Луцькій громаді при управлінні соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді міської ради працюють дві мобільні бригади, які надають соціально-психологічну допомогу постраждалим, які пережили насильство, та внутрішньо переміщеним особам, які були вимушені залишити зони бойових дій за місцем проживання чи перебування.

Контакти мобільних бригад: 096 295 05 15, 050 145 28 91.

Крім того, громадська організація «Інститут психології здоров’я» відновлює роботу онлайн і офлайн груп підтримки людей, які переживають втрату. Участь у групах безплатна

Форма реєстрації для участі в групах: https://psyaid.center/registration-page/

Читайте також: Як у Луцьку допомагають пережити війну


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як на Волині минув День знань у прикордонному селі
Наступна новина На волинських дорогах герметизують тріщини
Останні новини
Схожі новини