У Луцьку біля прокуратури рекламують наркотики. ФОТО

У Луцьку біля прокуратури рекламують наркотики. ФОТО

На вулиці Винниченка у Луцьку, неподалік обласного управління поліції та прокуратури,  виявили намальовані фарбою на фасадах магазинів та будинків оголошення  про продаж наркотиків.

Невідомі не побоялись розмістити оголошення і на стіні будинку, який межує із будинком покуратури Волинської області.

Лучанам розповіли, що робити,  коли вони виявили такі написи, куди повідомляти та хто працює над тим, щоб виявити продавців наркотиків, – пише ІА «Конкурент».

Речник Головного управління Національної поліції Волині Віктор Гомоль запевнив, що поліція не залишає поза увагою такі написи.

«Є окремий підрозділ у поліції Волині – управління протидії наркозлочинності. Вся одержана інформація, яка може стосуватися незаконної діяльності, пов’язаної із виробництвом, збутом, продажем наркотичних засобів, обов’язково перевіряється і приймаються відповідні рішення, вживаються заходи, спрямовані на встановлення причетних осіб та притягнення їх до відповідальності», – зазначив чоловік.

Керівниця департаменту муніципальної варти Луцькради Юлія Сиротинська розповіла, що це не  компетенція муніципалів, адже у поліції є відділ по боротьбі з наркотиками.

«Але ми вам вдячні, що ви сказали про це. Ми зараз працюємо з громадською організацією і Департаментом сім’ї і молоді. Надішліть нам фото і ми спробуємо за 2 тижні замалювати власними силами», – запевнили у муніципальній варті.

Своєю чергою речниця патрульної поліції Волині Ольга Бузулук нагадала, що поліцейські замальовували написи в рамках акцій, які діяли в управлінні.

«Якщо буде повідомлення на «102», то патрульні приїдуть і побачать напис. А що ж робити далі? Не відомо, хто це зробив. Вони теоретично можуть приїхати і зафарбувати, але це може зробити кожен громадянин. У таких випадках ми радили б телефонувати на «102» і залишати повідомлення, диспетчер це передає відділу по боротьбі з наркотиками. Теоретично патрульні можуть затримати на місці осіб, які робили написи, але ж це не зараз робилося, а десь вночі, коли цього ніхто не бачив. Було б добре, якби були камери спостереження, щоб хтось приїхав і оглянув місце події», – прокоментувала речниця волинських патрульних.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку хочуть встановити вірменський пам'ятний знак
Наступна новина Волинські медики розповіли, як врятувати дитину від перевтоми
Останні новини
Схожі новини