У Луцьку на вулиці Кравчука просять облаштувати перехід

У Луцьку на вулиці Кравчука просять облаштувати перехід

У Луцьку просять належним чином облаштувати пішохідний перехід на вулиці Кравчука, неподалік від 21 гімназії.

Відповідну петицію зареєстрував лучанин Андрій Лучик. 

За його словами, на цьому переході – значний пішохідний рух, дорогу переходять мешканці будинків Кравчука, 15а-15л, Зацепи, 3а-3л, Кравчука 11б, Кравчука, 11в, а також відвідувачі спорткомплексу «Олімпія» та продуктових магазинів, які знаходяться поблизу. 

«Сам перехід впирається в частину газону. Тому при надмірній вологості утворюється болото, через яке пройти складно. Особливо це актуально, коли дорогу переходять діти, які йдуть до школи», – пояснив він.

«Перехожі не можуть рухатися по переходу з однаковою швидкістю та прогнозованою траекторією руху, що може створювати аварійні ситуації на цій ділянці дороги. Зважаючи на сказане вище, просимо облаштувати перехід твердим покриттям на частині газону», – йдеться у тексті петиції.

До завершення терміну підписання петиції залишилось 13 днів. Станом на ранок 5 лютого вона набрала 3 голоси із 300 необхідних. Якщо ж петицію підтримає 300 лучан – її розглядатимуть у Луцькій міській раді.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Старий Луцьк у графіці волинського художника. ЗГАДАТИ ВСЕ
Наступна новина У Луцьку парафії Московського патріархату не спішать переходити до ПЦУ. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини