У Луцьку – благодійний ярмарок. Збирають гроші на лікування дівчини з лейкозом

У Луцьку – благодійний ярмарок. Збирають гроші на лікування дівчини з лейкозом

У Луцьку біля кав’ярні «Старе місто», що на вулиці Драгоманова, 11, влаштували благодійний ярмарок, щоб врятувати 17-річну Альбіну Ярмолюк.

Дівчина лікується від гострого мієлобластичного лейкозу у Білорусі, - розповіла її тітка та організаторка акції Оксана Палій.

Долучилися до ярмарку діти з синдромом Дауна. Вони зробили новорічні іграшки. Також на ярмарку – солодощі, які приготувала сестра Альбіни, мед з татової пасіки, екосумки, прикраси, розписані пряники. Свої вироби передали небайдужі майстри з різних районів Волині.

Ярмарок триватиме до 18:00 у п’ятницю, 18 грудня, але товар, що залишиться, можна буде купити у кав’ярні «Старе місто» до 14 січня.

Цього року Альбіна Ярмолюк закінчила школу. Саме склала ЗНО, готувалась до вступу, але на ногах раптом з’явилися гематоми.

«Була здорова дитина – жила своїм життям, хотіла навчатися в університеті, як раптом отримала страшний діагноз, з яким ми тепер всі разом боремося», - розповіла тітка дівчини Оксана Палій.

Зараз Альбіна проходить четвертий курс хіміотерапії. Загалом лікування коштуватиме близько 60 тисяч доларів. Таких грошей родина не має.

Щоб допомогти, також можна надіслати будь-яку суму на картку:

5168 7427 1593 3960 (Палій Оксана В’ячеславівна)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Святий Миколай та виступи гуртів. Як засвічуватимуть головну ялинку у Луцьку
Наступна новина Суд зобов’язав «Луцьктепло» віддати понад 16 мільйонів гривень боргу «Волиньгазу»
Останні новини
Схожі новини