У Луцьку бракує спеціалістів, які б займалися дітьми з інвалідністю. ВІДЕО

У Луцьку бракує спеціалістів, які б займалися дітьми з інвалідністю. ВІДЕО

Луцькі діти з інвалідністю не мають залишитись поза увагою.

Задля соціальної підтримки та сприяння цій категорії потрібні фахівці, що всіляко сприятимуть їх розвитку та допоможуть не залишитись наодинці з проблемами та клопотами. Цю тему обговорили у Луцькраді, – йдеться в сюжеті Сфери ТВ.

За круглим столом у мерії зібрались усі причетні до розвитку світогляду лучан із інвалідністю, які, зважаючи на свій вік, поки не мають можливості належно контактувати з суспільством.

Валентина Середа, мама дитини з особливими потребами, стверджує, що на сьогодні бракує спеціалістів, які б займалися з їхніми дітьми, особливо у літній період.

Нині у Луцьку є кілька громадських організацій,які всіляко сприяють тому, аби діти не залишились поза увагою. Щоправда соціальних педагогів та психологів бракує.

Тому це питання вирішили залагодити іншими способом. Начальник управління соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді Луцькради Ліна Галан запропонувала укладати цивільно-правові угоди з психологами,які мають досвід у роботі з дітьми з особливими потребами.

На сьогодні це питання залишається відкритим і в міській раді обіцяли всіляко сприяти , аби підростаюче покоління мало належну підтримку та допомогу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Розповіли, які загрози несе популярне знеболююче
Наступна новина Фанстастичний Світязь на світлинах волинянина. ФОТО
Останні новини
Схожі новини