У Луцьку «чортове колесо» зупинилося, бо з ладу вийшла деталь двигуна

У Луцьку «чортове колесо» зупинилося, бо з ладу вийшла деталь двигуна

У Луцьку, 23 травня, в Центральному парку зупинилося оглядове колесо, бо з ладу вийшла деталь двигуна.

Про це у фейсбуці повідомив представник колективного підприємства «Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки» Павло Цапюк.

«Колесо зупинилось на нетривалий період через вихід з ладу деталі двигуна, так званої муфти між двигуном і редуктором. Справді, з технічної точки зору, це не надзвичайна ситуація, не капітальна поломка, хоча наслідок - зупинка механізму, і це, звісно не приємно. Хоча й не вперше. Іноді, коли аварія на лініі електропередач і вимикається подача електроенергії, колесо теж зупиняється і тут головне, як спокійно і відповідально ведуть себе наявні в цей час відвідувачі», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, на колесі застрягли 12 людей – 6 дорослих і 6 дітей.

Представник подякував людям, які застрягли за терпіння, а рятувальникам – за чіткі та злагоджені дії. На щастя, ніхто не постраждав. 

Додає, що у колеса є так званий «ручний режим», але цього разу вирішили відразу викликати рятувальників.

«Сьогодні було вирішено відразу викликати МНС, так як «ручний режим» був заблокований через специфіку поломки. Частину людей зняли вмілі рятувальники, за що їм, звісно, велика подяка! Далі колесо змогли прокрутити за допомогою лебідки. То ж наразі Всіх знято. Всі живі і здорові завдяки правильній поведінці наший гостей і оперативній та злагодженій роботі відновного персоналу», – зазначає Павло Цапюк.

Найближчим часом цю деталь замінять, а колесо знову запустять. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку люди застрягли на оглядовому колесі. Їх евакуюють. ОНОВЛЕНО
Наступна новина «Під аплодисменти»: як рятували людей з «чортового колеса» у Луцьку. Відео
Останні новини
Схожі новини