У Луцьку демонтують рекламу. Адреси

У Луцьку демонтують рекламу. Адреси

В обласному центрі Волині демонтують низку засобів зовнішньої реклами.

Про це йшлося під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 17 серпня, пише ІА «Волинські Новини».

У пояснювальній записці вказані адреси, на яких засоби реклами розміщені без отриманих у встановленому порядку дозволів на розміщення.

На вулиці Кафедральній, 12 розміщено рекламний кронштейн розміром 0,5 м х 1,0 м із сюжетом «Автосервіс».

На вулиці Івана Огієнка, 2-А розміщено 2 банера на вікнах нанесені методом наклеювання розміром 1,0 м х 2,0 м та 2 світлових бокса на фасаді будинку розміром 0,7 м х 1,5 м та 0,7 м х 1,3 м із сюжетом «Фільтри зворотнього осмосу; Фільтри комплексного очищення».

На вулиці Івана Огієнка, 2-А розміщено 3 банера в рамках на фасаді будинку розміром 0,5 м х 0,7 м та 2 рекламних холдера на фасаді будинку розміром 0,5 м х 2,5 м та 0,5 м х 3,0 м із сюжетом «Food маркет».

На вулиці Івана Огієнка, 2-Б розміщено 6 банерів на вікнах нанесені методом наклеювання розміром 0,5 м х 1,8 м та 2 банера в рамках на фасаді будинку розміром 0,5 м х 1,2 м із зображеннями товарів магазину.

На вулиці Шопена, 22 розміщено 2 банера на вікнах нанесені методом наклеювання розміром 0,7 м х 1,2 м із сюжетом «Обмін валют Говерла» та виносна конструкція типу «штендер» розміром 0,7 м х 1,2 м із сюжетом «Курс валют».

На вулиці Рівненській, 81 розміщено банери на вікнах нанесені методом наклеювання: 14 банерів розміром 1,0 м х 2,0 м та 7 банерів розміром 1,2 м х 2,0 м із зображеннями продуктів харчування.

На вулиці Рівненській, 83 розміщено банери на вікнах нанесені методом наклеювання: 7 банерів розміром 1,5 м х 3,0 м, 1 банер розміром 1,0 м х 3,0 м та 1 банер розміром 0,5 м х 3,0 м із сюжетом «Душові кабінки; Ванни; Керамічна плитка».

Також на вулиці Рівненській, 83 розміщено 6 банерів на вікнах нанесені методом наклеювання розміром 1,5 м х 2,0 м із сюжетом «Акція, знижки» та рекламна конструкція на фасаді будинку у вигляді об`ємних літер розміром 1,0 м х 7,0 м із сюжетом «Побутова техніка Обнова».

На вулиці Рівненській, 109 розміщено 10 банерів на вікнах нанесені методом наклеювання розміром 1,2 м х 2,0 м із сюжетом «Шашлик; Свіже м’ясо; Напої на розлив».

Також на вулиці Рівненській, 109 розміщено 11 банерів на вікнах нанесені методом наклеювання розміром 1,5 м х 2,0 м із сюжетом «Вхідні двері; Дошка; Масив».

На вулиці Вячеслава Хурсенка, 58 розміщено 2 банера на віконних ролетах нанесені методом наклеювання розміром 1,7 м х 2,0 м із сюжетом «Бери на життєві плани» та кронштейн на фасаді будинку розміром 0,5 м х 1,0 м із сюжетом «Гроші».

На вулиці Вячеслава Хурсенка, 58 розміщено виносну конструкцію типу «штендер» розміром 0,7 м х 1,0 м із сюжетом «LUCHESK».

На вулиці Вячеслава Хурсенка, 58 розміщено банер на фасаді будинку розміром 1,5 м х 2,0 м та світлове табло розміром 0,5 м х 1,0 м із сюжетом «Обмін валют».

На проспекті Відродження, 4 розміщено 2 банера на паркані розміром 0,5 м х 5,0 м та 0,5 м х 7,0 м із сюжетом «Комплексні обіди; Супер Акція».

На вулиці Кривий Вал, 24-А розміщено 2 банера на металевому каркасі літнього майданчика розміром 2,5 м х 3,0 м із сюжетом «Кава Клуб».

На проспекті Волі, 21 розміщено електронне табло на фасаді будинку розміром 1,0 м х 3,0 м та кронштейн електронне табло розміром 1,0 м х 1,0 м із сюжетом «Обмін валют КИТ group».

Вищевказані рекламні засоби розміщені без отриманих у встановленому порядку дозволів на розміщення

Інспекторами КП «Луцькреклама» було складено та вручено акти виявлення порушення розміщення засобів зовнішньої реклами та листи-вимоги про усунення порушення порядку розміщення зовнішньої реклами. Окрім того, до Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області було направлено подання щодо порушення Закону України «Про рекламу» для накладання відповідних штрафних санкцій.

Усі вимоги щодо усунення даних порушень були проігноровані.

Відтак, власників засобів реклами зобов’язали провести демонтаж протягом десяти днів. Якщо це не зроблять вони, то демонтаж проведе КП «Луцькреклама».

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку збільшили кількість автобусів на маршрутах №25 і 29
Наступна новина Через небезпеку фосфатних гір, куди всі їздили фотографуватись, оштрафували «Рівнеазот»
Останні новини
Схожі новини