У Луцьку демонтують супутникові антени, які стоять на коминах багатоповерхівок. ВІДЕО

У Луцьку демонтують супутникові антени, які стоять на коминах багатоповерхівок. ВІДЕО

ЖКП №3 Луцька демонтовуватиме супутникові антени на оголовках димовентиляційних каналів та покрівлі будинків.

Йдеться про антени, що стоять на коминах, – повідомляє Суспільне Волині

За словами директора підприємства Руслана Юлдашева, із понад п’яти сотень будинків, що вони обслуговують, на 150 стоять саме такі сателітні антени. Демонтовуватимуть їх відповідно до рішення виконкому Луцької міськради від 2013 року та згідно із правилами утримання жилих будинків та прибудинкових територій.

Руслан Юлдашев каже: демонтовані антени зберігатимуться на складі комунального підприємства. Згодом люди зможуть прийти і їх забрати. І додає - мешканців обслуговуючої території уже повідомили про демонтаж цих пристроїв.

 

 
Демонтовуватимуть антени

ЖКП №3 Луцька демонтовуватиме супутникові антени на оголовках димовентиляційних каналів та покрівлі будинків. Йдеться про антени, що стоять на коминах. За словами директора підприємства Руслана Юлдашева, із понад п”яти сотень будинків, що вони обслуговують, на 150 стоять саме такі сателітні антени. Демонтовуватимуть їх відповідно до рішення виконкому Луцької міськради від 2013 року та згідно із правилами утримання жилих будинків та прибудинкових територій. Руслан Юлдашев каже: демонтовані антени зберігатимуться на складі комунального підприємства. Згодом люди зможуть прийти і їх забрати. І додає - мешканців обслуговуючої території уже повідомили про демонтаж цих пристроїв. Кореспонденти Суспільного обійшли кілька будинків на вулиці Винниченка і жодного повідомлення не побачили.

Posted by НСТУ - телеканал "Нова Волинь" on Thursday, 13 September 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькраді – кадрові ротації
Наступна новина У Луцьку презентують націоналістично-містичний роман «I AM NOT RUSSIA»
Останні новини
Схожі новини