У Луцьку дитяча лікарня і перинатальний центр працюють 24/7. Потрібна допомога

У Луцьку дитяча лікарня і перинатальний центр працюють 24/7. Потрібна допомога

У Волинському обласному медичному об’єднанні захисту материнства і дитинства готуються до будь-яких сценаріїв розвитку подій та облаштовують сховища для вагітних, породіль, діток, які перебувають на лікуванні, та їхніх мам. Проте на випадок тривалого перебування пацієнтів у сховищі потрібно поповнити частину запасів.

Про це ІА «Волинські Новини» повідомила генеральна директорка закладу Ірина Горавська.

«Ми сьогодні працюємо, укріплюємо заклад. Ми працюємо 24/7, ми все своїми силами організували, можемо безпечно надавати допомогу і ми її надаємо. Наш весь колектив працює, укріплює перші поверхи, приймальні, операційні. Все піском засипаємо, ставимо на вікна щити. Поставили вже блоки на входи в заклад. Але для сховища нам не вистачає деяких речей. Йдеться про постільну білизну, засоби гігієни для діток. Бо ми приготували все на раз, але його доведеться міняти, якщо доведеться в сховищі перебувати довше і тоді, відповідно його буде бракувати», – сказала вона.

Також в ТМО вже просверлили свердловину, тож у понеділок в закладі буде власна вода і він не залежатиме від центрального водопостачання. Ірина Горавська повідомила, що в ТМО постійно працюють фахівці і до них можна звертатися з будь-яких питань.

«Весь колектив на роботі цілодобово. Збільшилась кількість пологів, приїжджає більше жінок з інших областей. Народжується більше дівчаток, ніж хлопчиків! Війни не буде! Перемога за нами!», – каже Ірина Горавська.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волиняни пишуть білорусам. «Вони йдуть вбивати ваших племінників…». РЕПОСТ
Наступна новина Пункт пропуску «Ягодин» дозволили перетинати пішки
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні