У Луцьку для одного з автобусних маршрутів змінили схему руху

У Луцьку для одного з автобусних маршрутів змінили схему руху

Сьогодні під час чергового засідання виконавчого комітету внесено зміни у схему руху автобуса № 51 “Кульчин — Луцьк”. Таке рішення прийнято на прохання мешканців населених пунктів, які обслуговує цей маршрут. Перевізник погодився на такі зміни.

Про це повідомляє управління інформаційної роботи міської ради.

Шлях за маршрутом у прямому та зворотному напрямках пролягатиме наступним чином: с. Кульчин, с. Жидичин, вул. Героїв УПА, вул. Стрілецька, вул. Винниченка, вул. Словацького, вул. Богдана Хмельницького (Паркова), вул. Ковельська, вул. Глушець (місця міжзмінного відстою у с. Кульчин та на вул. Глушець).

Міський голова Ігор Поліщук зазначив, що мешканці села Кульчин просили внести такі зміни, адже раніше кінцевою зупинкою була АС 2 на вулиці Львівській і громадянам не було зручно доїжджати до центральної частини міста. 

«Ми пішли на зустріч мешканцям нашої громади. Тепер вони зможуть нормально доїхати до ВНУ імені Лесі Українки, Центрального ринку, ЦНАПу, тощо.

Також ми вносимо зміни у маршрути № 117 “Луцьк-Клепачів” та 149  “Луцьк-Озерце”. Тут тепер на маршруті у вихідні дні працюватимуть по 2 автобуси», – йдеться в повідомленні. 

Крім того, відновлено вечірні та вранішні рейси о 6:40, 19:40 на маршруті та рейс по маршруту № 117 “Луцьк-Клепачів” в робочі дні о 20:20 годині для забезпечення доїзду на роботу та з роботи мешканців сіл.

Автобусний маршрут № 117 “Луцьк-Клепачів” три рейси буде здійснювати до АС — 1 зранку, в обід та ввечері.

Ігор Поліщук наголосив, що вдалося знизити вартість проїзду до села Клепачів з 55 до 45 гривень. Новий тариф буде діяти після внесення змін до АСООП та дорожньої документації перевізника.

Знизилась й вартість проїзду й до інших сіл через, які проходить маршрут “Луцьк-Клепачів”, зокрема до села Озерце тепер вартість становитиме 40 грн замість 45 грн.

Читайте також: У Луцьку змінили схему руху автобусного маршруту №7

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцького депутата виправдали у справі про надання хабара Держпраці
Наступна новина Двоє юнаків намагалися виїхати за кордон через «Ягодин» з підробленими картами студента
Останні новини
Схожі новини