У Луцьку до Дня міста презентували серію історичних промороликів

У Луцьку до Дня міста презентували серію історичних промороликів

5 вересня, у рамках відзначення Дня міста, презентували серію промороликів «Імена Луцька: маленькі спогади з великої історії».

Захід відбувся в атмосферній та творчій локації — Гармидер ангар-stage, що на вул. Залізнична, 9, – повідомляє пресслужба Луцької міської ради.

Як зазначила начальник управління туризму та промоції Катерина Теліпська, у 2017 році «Імена Луцька: маленькі спогади з великої історії» став переможцем конкурсу соціальних проєктів туристичного спрямування, автор якого колектив театру-студії «ГаРмИдЕр». Сім відеороликів, тривалістю не більше півтори хвилини, в яких показано коротенькі моменти з життя відомих постатей, що мешкали у Луцьку в різні часи.

Цього року героями стали: Ірина Левчанівська, краєзнавець, митрополит Полікарп (Сікорський), художник Олександр Валента, князь Іван Чорторийський, князь Любарт Дмитро, Габріеля Запольська, польська письменницька, Катерина Десницька, принцеса Сіаму (тепер Таїланд).

Читати також: «Від світанку до заходу». До Дня Луцька зняли атмосферне відео


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус в Україні: що змінилося за добу
Наступна новина Луцька майстриня вирізьблює на фруктах та овочах картини
Останні новини
Схожі новини