У Луцьку до кінця року мають завершити реконструкцію трьох скверів

У Луцьку до кінця року мають завершити реконструкцію трьох скверів
Фото ілюстративне

До кінця цього року в Луцьку планують завершити реконструкцію трьох скверів. 

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергоощадності, пише ІА «Волинські Новини».

Як повідомила начальниця відділу екології Луцької міської ради Оксана Лисак, у межах Програми розвитку збереження зелених насаджень Луцької міської територіальної громади на 2021-25 роки, облаштують три сквери: сквер авіаторів, що на розі вулиці Стрілецької та проспекту Президента Грушевського; сквер перед головним входом у школу № 26 на вулиці Кравчука та на території готелю «Профспілковий» на проспекті Відродження.

«У цьому розділі Програми сконцентровані найбільші суми фінансування. Тому що, власне, саджанці коштують відносно недорого – декілька тисяч за одиницю, але, згідно із чинними нормативними документами у галузі зеленого будівництва, в містах ми маємо право висаджувати лише крупноміри, а їх вартість – від 2 до 5 тисяч. Найбільш дороговартісним є догляд за зеленими насадженнями, санітарна обрізка дерев тощо», – розповіла головне екологиня.

Читайте також: Відомо, яким буде сквер авіаторів у Луцьку. Оголосили переможця конкурсу


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як буде працювати світломузичний фонтан у Луцьку. Графік
Наступна новина Луцькі медики привітали колег запальним танцем. Відео
Останні новини
Схожі новини