У Луцьку за понад 5 мільйонів відремонтують сквер поруч з історичним факультетом ВНУ

У Луцьку за понад 5 мільйонів відремонтують сквер поруч з історичним факультетом ВНУ
Вигляд майбутнього скверу перед історичним факультетом ВНУ імені Лесі Українки. Фото міського голови Луцька Ігоря Поліщука

У Луцьку проведуть капітальний ремонт скверу поруч з історичним факультетом ВНУ імені Лесі Українки, що на перетині вулиці Огієнка та проспекту Перемоги. На роботи планують витратити 5,4 млн грн.

Відповідний тендер департамент ЖКГ Луцької міськради розмістив 21-го лютого у системі публічних закупівель «Prozorro».

Ремонтні роботи з капітального ремонту скверу, що на перетині вулиці Огієнка та проспекту Перемоги робитимуть за кошти місцевого бюджету. На це передбачили 5,4 млн грн. Закінчити роботи планують до кінця грудня цього року.

Фото зі сторінки у «Facebook» міського голови Луцька Ігоря Поліщука

Згідно з тендерною документацією, там мають провести ряд демонтажних робіт (розбирання асфатобетонних покриттів вручну, розбирання тротуарів із бетонних плит із заповненням швів піском, розбирання щебеневих покриттів та основ, розбирання бортових каменів тощо), земляних робіт (зняття рослинного шару, земляні роботи під мощення, під прокладання кабелю, під влаштування лав та ліхтарів, під озеленення).

Крім того, підрядник повинен буде провести прибирання території (санітарну чистку рослин, видалення сухостійних, аварійних та фаутних дерев тощо) та монтаж кабельної траси

Також, згідно з документацією, потрібно улаштувати покриття тротуарів, встановити лави, опори, підключити ліхтарі та провести озеленення території. 

Фото зі сторінки у «Facebook» міського голови Луцька Ігоря Поліщука

Кінцевий строк подання тендерних пропозицій – 15 березня, початок аукціону – 16 березня.

Нагадаємо, раніше «Перший» писав , що у Луцьку хочуть реконструювати приміщення колишнього спортивного комплексу «Спартак», що на вулиці Глушець, 20 та добудувати там спортивно-тренувальний центр за понад 257,72 млн грн.

Крім того, у центрі міста проведуть реконструкцію будівлі Обласної дитячо-юнацької спортивної школи Волинської обласної ради, що на вулиці Шевченка 3, та добудують там спортивний зал для ігрових видів спорту. Також планується облаштування приміщення для харчування відвідувачів та навіть облаштування пресцентру з усім необхідним медійним обладнанням.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Німеччина зупиняє сертифікацію Північного потоку-2
Наступна новина На Волині розшукують за розбій чоловіка з Червонограда
Останні новини
Схожі новини