У Луцьку двокімнатні квартири отримали сім'ї, які стояли в черзі понад 30 років. ФОТО

У Луцьку двокімнатні квартири отримали сім'ї, які стояли в черзі понад 30 років. ФОТО
Фото ілюстративне

У Луцьку Надія Петрик та Степан Пирога з родинами стали власниками двокімнатних квартир в одному із житлових комплексів міста. 

Ключі від довгоочікуваного житла вони отримали від радника міського голови Ігоря Поліщука та першого заступника міського голови Григорія Недопада, – інформують на сайті Луцькради.

Зазначили, що реалізувати плани щодо зменшення квартирної черги в місті вдається завдяки політиці співпраці міської ради із забудовниками.

«Ці сім’ї чекали на власне житло тридцять три та тридцять чотири роки, проживаючи в абсолютно неприйнятних умовах. Одна сім’я мешкала в приміщенні шістнадцяти квадратних метрів, інша – в маленькій кімнатці в гуртожитку. Сьогодні ці щасливі люди отримали великі хороші комфортні квартири в новобудові», - наголосив радник міського голови Ігор Поліщук.

Подружжя педагогів Степана та Надії Пирогів на квартирну чергу в місті стали 4 квітня 1986 року, приїхавши в Луцьк працювати молодими спеціалістами в педінституті імені Лесі Українки.

«Нам обіцяли через три роки дати квартиру, однак чекати довелося тридцять три. Ми вдячні міській раді за те, що в такий нелегкий для країни час, з міського бюджету зуміли викроїти кошти на квартири і, таким чином, подарували нам радість та надію на краще життя», –  розповіла Надія Пирога.

Нагадаємо, що рішення про надання житла особам, які перебувають на квартирному обліку було прийнято на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради 20 березня 2019 року.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поблизу центру Луцька можна купити офісне приміщення. ФОТО
Наступна новина Гриценко заявив, що більше не піде у президенти
Останні новини
Схожі новини