У Луцьку ексдиректор заводу цілився пістолетом у голову сусіда

У Луцьку ексдиректор заводу цілився пістолетом у голову сусіда

У Луцьку чоловік пістолетом погрожував сусіду, який попросив його вимкнути музику.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

Подія трапилася у Луцьку, по вулиці Шевченка, в ніч на неділю. До поліції звернувся 27-річний лучанин та повідомив, що його 53-річний сусід під час конфлікту погрожував йому пістолетом. 

На місце події прибули патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група Луцького районного управління поліції та з’ясували, що заявник зробив зауваження сусіду про те, що той надто голосно слухав музику посеред ночі. Після цього сусід взяв заявника за шию та приставив до голови предмет схожий на пістолет, пригрозивши розправою. Встановлено, що пістолет травматичний, зареєстрований у законному порядку. Поліцейські зброю вилучили.

За цим фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.129 Кримінального кодексу України. Йдеться про погрозу вбивством. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до двох років. Триває слідство, під час якого з’ясують усі причини та обставини конфлікту.

Як повідомляє Ксенія Платко у фейсбуці, чоловік, який погрожував пістолетом – колишній директор ПАТ «Електротермометрія» Юрій Малихін.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині помер полковник міліції Адам Гаргола
Наступна новина На Волині попрощалися із молодим воїном, який помер від важких поранень у госпіталі. ФОТО
Останні новини
Схожі новини