Розбірки у Луцьку: 18-річний хлопець поранив ножем чоловіка

Розбірки у Луцьку: 18-річний хлопець поранив ножем чоловіка

Поліцейські затримали у Луцьку 18-річного зловмисника, який поранив ножем чоловіка.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

У суботу, 8 квітня, близько 23 вечора у Луцьку між двома чоловіками виник словесний конфлікт, в результаті якого один з них наніс своєму опоненту декілька ударів предметом, схожим на ніж.

Внаслідок нанесених ударів потерпілий отримав різного ступеня колоті тілесні ушкодження. Його було госпіталізовано для надання медичної допомоги.

На місці події працювали медики, патрульні та слідчо-оперативна група. В результаті проведених заходів працівниками відділу кримінальної поліції було встановлено особу зловмисника.

Ним виявився 18-річний мешканець Луцька. Правоохоронці затримали його у порядку статті 208 КПК України. Він перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання до рішення суду.

Нині слідство внесло відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 КК України. Зловмиснику було оголошено про підозру у вчиненні злочину.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині грабіжник вирвав з рук сумку у чоловіка і втік. ФОТО
Наступна новина У Рівному заборонили користуватися землею церквам УПЦ МП
Останні новини
Схожі новини