У Луцьку горіла багатоповерхівка: рятувальники евакуювали шістьох людей

У Луцьку горіла багатоповерхівка: рятувальники евакуювали шістьох людей
Фото ДСНС України у Волинській області

У Луцьку під час пожежі в 9-поверхівці рятувальники евакуювали шістьох людей. Потерпілих та жертв немає. Причина пожежі встановлюється. За попередніми даними, горіння трапилося внаслідок короткого замикання електромережі.

Пожежа трапилась уночі 25 березня в дев’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Кравчука в Луцьку. Мешканці будинку відчули дим у під’їзді й о 3:55 викликали рятувальників, – повідомляє пресслужба ДСНС України у Волинській обалсті. 

За 4 хвилини за викликом прибули рятувальники 25 ДПРЧ. З’ясувалося, що пожежа виникла в ліфті на першому поверсі у третьому під’їзді житлового будинку.

Горіння локалізували о 4:05, ліквідували – о 4:16. Під час гасіння евакуювали шістьох мешканців будинку, які перебували в приміщеннях, де було сильне задимлення.

Фото ДСНС України у Волинській області

Потерпілих та жертв немає. Вогонь знищив 10 квадратних метрів внутрішнього оздоблення ліфта, пошкодив ізоляцію електромережі й ліфтові двері.

Причина пожежі встановлюється. За попередніми даними, горіння трапилося внаслідок короткого замикання електромережі.

Нагадаємо, на Волині за кілька днів вигоріло понад 1000 га площі через спалювання сухої трави.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцький центр для біженців щодня звертається близько 500 людей
Наступна новина У Волинській області людям заборонили відвідувати ліси
Останні новини
Схожі новини