У луцький центр для біженців щодня звертається близько 500 людей

У луцький центр для біженців щодня звертається близько 500 людей
Луцький міський голова Ігор Поліщук. Скріншот з відео

У центр допомоги біженцям у Луцьку щодня звертається близько 500 людей. Крім того, за три дні роботи соціальної їдальні у місті понад 700 осіб уже отримали документи на гарячі обіди.

Про це у своєму зверненні 25-го березня сказав Луцький міський голова Ігор Поліщук.

«У нас працює центр допомоги біженцям. Щодня він обслуговує близько 500 людей, які отримують допомогу. Якщо ви бажаєте допомогти вимушено переселеним особам, можете принести допомогу в наш центр. Він знаходиться в Палаці урочистих подій на базі управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

У центр приймають продукти харчування, дитяче харчування, одяг, дитячий одяг, дитячі меблі, засоби гігієни тощо. Довідкову інформацію можна отримати за телефоном: 0800 400 332.

Крім того, міський голова зазначив, що за три дні роботи соціальної їдальні у Луцьку понад 700 осіб уже отримали документи на гарячі обіди.

«Вчора вже отримали документи на гарячі обіди 733 особи. Тобто вже більше 700 осіб буде харчуватися у цій їдальні, отримувати гарячі обіди, що означає, що проект був своєчасний і потрібний.

Необхідно продовжувати посилювати цю роботу, якщо буде збільшуватися кількість осіб, які будуть хотіти отримувати ці гарячі обіди (безкоштовні), то будемо відкривати ще одну соціальну їдальню для того, щоб уникнути скупчення людей, щоб не було черг», - зазначив Ігор Поліщук.

">http:// 

Читати також: Луцький міський голова розповів, яким надалі буде навчання в школах громади 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Продаж алкоголю на Волині: чому дозволили та яка ситуація у інших областях
Наступна новина У Луцьку горіла багатоповерхівка: рятувальники евакуювали шістьох людей
Останні новини
Схожі новини