У Луцьку вночі сталась пожежа на Старому ринку. ФОТО

У Луцьку вночі сталась пожежа на Старому ринку. ФОТО

У Луцьку рятувальники ліквідували пожежу в торговому павільйоні ринку. Врятовано значну частину будівлі.

Як інформує пресслужба ДСНС Волині, 15 грудня о 01:56 до Служби 101 надійшло повідомлення від очевидців , що горить торговий павільйон Центрального ринку, розташованому на вулиці Глушець у Луцьку.

За підвищеним номером виклику на місце події прибули рятувальники всіх трьох підрозділів Луцька - 25, 2 та 1 пожежно-рятувальних частин.

На час прибуття вогонь вже охопив покрівлю павільйону та поширився внутрішнім приміщенням. Під час гасіння пожежі працювали 4 ланки газодимозахисної служби, на подолання вогню подали 10 потужних водяних стволів СПРК безпосередньо для гасіння покрівлі, через вікна й двері будівлі, а також для захисту.

О 02:55 пожежу локалізували, о 03:37 ліквідували. На місці пожежі працюваи 34 рятувальники, було залучено 9 одиниць техніки. Недопущено поширення полум’я на торгові ряди та врятовано частину будівлі.

Причину пожежі встановлюють.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Обшуки в Зимненському монастирі на Волині: перевірили також 40 працівників сільради. ФОТО, ВІДЕО
Наступна новина Через пожежу Старий базар сьогодні – не працюватиме
Останні новини
Схожі новини