У Луцьку викрили ботоферму, учасники якої готувалися до атаки на соцмережі лідерів думок

У Луцьку викрили ботоферму, учасники якої готувалися до атаки на соцмережі лідерів думок

Поліцейські відділу протидії кіберзлочинам у Волинській області спільно з слідчим управлінням та оперативними підрозділами поліції Волині за процесуального керівництва Луцької окружної прокуратури виявили функціонування на території обласного центру ботоферми.

Як повідомили в пресслужбі поліції Волині, її учасники готувалися до так званої атаки на соцмережі лідерів думок, поширюючи певний негативний посил та нібито думку більшості. 

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання та перебування причетних до протиправної діяльності правоохоронці виявили та вилучили близько 30 мобільних терміналів, понад 100 сім-карток іноземних операторів стільникового зв’язку, чорнові записи.

За фактами несанкціонованого втручання в роботу інформаційних, електронних, комунікаційних мереж розпочато кримінальне провадження за ст. 361 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про оголошення зловмисникам підозри.

Читайте також: «росіяни готують 200 тисяч солдатів. Не сумніваюсь, що вони знову підуть на Київ» – Залужний


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «росіяни готують 200 тисяч солдатів. Не сумніваюсь, що вони знову підуть на Київ» – Залужний
Наступна новина У Волинській обллікарні пацієнтів платно прийматимуть в позаробочий час
Останні новини
Схожі новини