У Луцьку хочуть побудувати шумоізоляційний паркан біля залізниці

У Луцьку хочуть побудувати шумоізоляційний паркан біля залізниці
Фото ілюстративне. Джерело - Гидрострой

У Луцьку в районі вулиці Клима Савура, поряд із залізничними коліями, хочуть побудувати шумоізоляційний паркан.

Про це 28 січня говорили під час засідання комісії Луцькради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, повідомляє ІА Волинські Новини.

Директор департаменту ЖКГ Юрій Крась запевнив, що будівництво такого паркану захистить чимало будинків, які розташовані поруч із залізницею, від шуму. За його словами, паркан матиме три метри висоти, а розташований він буде за 50 метрів від залізниці.

Голова комісії Андрій Козюра запитав, чому під час засідання комісії відсутній проектант-розробник, який міг би пояснити, згідно із якими нормативними актами можна будувати звукоізоляційний паркан на вулиці Клима Савура. 

Тож члени комісії проголосували «за» зняття питання з порядку денного, натомість вони ухвалили рішення запросити проектантів до міської ради, щоби замовник внесення змін до детального плану території надав усі відповідні висновки з приводу їх доцільності.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Графік відключення світла у Луцьку на 29 січня
Наступна новина За вихідні у травмпункт потрапило 106 лучан
Останні новини
Схожі новини