У Луцьку хочуть створити новий тролейбусний маршрут

У Луцьку хочуть створити новий тролейбусний маршрут
Фото ілюстративне

У Луцьку пропонують добудувати контактну мережу для створення нового тролейбусного маршруту, який сполучатиме СКФ «Україна» (колишній підшипниковий завод у мікрорайоні ЛПЗ) та вулицю Львівську.

Таку петицію зареєстрував Артур Довжик. Підтримати її можна за посиланням.

У петиції йдеться про усунення низки недоліків у громадському транспорті міста Луцька. Зокрема, налаштувати голосове оповіщення в транспорті та додати такі фрази (наприклад, у тролейбусі, що рухається за маршрутом №1): «Обережно, двері зачиняються», «Шановні пасажири, тролейбус рухається за маршрутом №1 «Вулиця Карбишева – СКФ «Україна», «Наступна зупинка – «Адреналін Сіті», бажаємо Вам приємної поїздки», «Будьте уважні, оплата проїзду здійснюється в межах однієї зупинки, несплата за проїзд є адміністративним правопорушенням, штраф – 80 гривень», «Зупинка «Адреналін Сіті» тощо.

Також автор петиції пропонує добудувати контактну мережу на вулиці Європейській, аби з’єднати вулицю Львівську з СКФ «Україна», а також запустити новий тролейбусний маршрут №6 за маршрутом СКФ «Україна» – АС-2 – вулиця Карбишева: СКФ «Україна» – АС-2 – ЦУМ – «Там-Там» – ТЦ «Глобус» – вулиця Гордіюк – вулиця Карбишева – вулиця Єршова – проспект Відродження – Київський майдан – проспект Волі – АС-2 – СКФ «Україна».

Петицію можна підписати протягом 12 днів.

Читати також: На автозаводі планують перенести поставки нових тролейбусів для Луцька


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Донбасі від обстрілу загинув український військвий
Наступна новина Коронавірус на Волині: 17 нових хворих та одна смерть
Останні новини
Схожі новини