У Луцьку хочуть запустити «соціальне таксі» для людей із особливими потребами

У Луцьку хочуть запустити «соціальне таксі» для людей із особливими потребами
Фото ілюстративне

У Луцьку хочуть запровадити проєкт для людей із особливими потребами – «соціальне таксі».

Про це йшлося у вівторок, 22 грудня, під час засідання комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, пише ВолиньPost.

Начальник управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ліна Галан розповіла, що в міську раду звертаються громадські організації, аби запровадити на території міської громади програму «соціальне таксі», тим паче, що у низці українських міст така ініціатива працює.

«Це велика проблема, нам дійсно потрібне це «соціальне таксі». Трошки покращується ситуація, бо місто купує тролейбуси, що адаптовані для людей на візках. Але тим не менше, є багато питань. Не всі сім’ї мають автомобілі для того, щоб відвідувати об’єкти соціальної інфраструктури», - сказала посадовиця.

Утім, за словами Ліни Галан, у найближчі 2 роки «соціальне таксі» в Луцьку не запрацює, адже це – дороговартісний проєкт, потрібно передбачити 2 мільйони на купівлю адаптованого для людей з особливими потребами транспорту.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині легковик врізався у дерево. Автомобіль значно пошкодився
Наступна новина Коронавірус на Волині: 365 нових хворих та вісім смертей
Останні новини
Схожі новини