У Рожищі запрацювало соціальне таксі

У Рожищі запрацювало соціальне таксі

Для жителів Рожищенської громади з’явилася нова послуга – соціальне таксі.

Нею можуть скористатися мешканці Рожищенської громади з інвалідністю та люди похилого віку 60+, в тому числі внутрішньо-переміщені особи, які мають проблеми з пересуванням, - повідомили на сайті громади.

Соціальне таксі зможе доставляти людей до медичних закладів м. Рожище та м. Луцька, у тому числі й до лабораторних закладів для здачі аналізів, до стоматологів, чи навпаки – з медичних закладів додому.

«На послугу спеціалізованим транспортом укладено договір з перевізником Олегом Хайчевським з Луцька до 31 грудня 2024 року. Слід зауважити, що згідно з умовами договору, водій транспортного засобу в разі потреби зобов’язаний допомогти при посадці/висадці і розміщенні у салоні людей, які пересуваються на кріслах колісних», - йдеться у дописі.

Послуга для зазначених маломобільних груп населення надається безкоштовно.

Замовляти дану послугу слід завчасно – не пізніше, ніж за однин робочий день до необхідної дати поїздки.

При цьому замовник послуги «Соціальне таксі» має надати відповідні підтверджуючі документи про необхідність поїздки, - розповіла координаторка Проєкту в громаді Юлія Денисюк, через яку можна замовити зазначену послугу за номером телефону 050-8529389 (з 8.30 до 16.30 год.).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина З Луцька військовим передали 10 пошукових прожекторів
Наступна новина На Волині відкрили меморіальні дошки Героїв Андрія Крощука та Зоряна Франчука
Останні новини
Схожі новини