У Луцьку капітально відремонтували поліклініку №3. ВІДЕО

У Луцьку капітально відремонтували поліклініку №3. ВІДЕО

У Луцькій поліклініці № 3 для зручності пацієнтів облаштували вхідний тамбур, відремонтували коридори третього поверху, площу загального користування першого поверху та зал зборів, а минулого року ще й коридори 2-го поверху.

Цього року заплановано виконати капітальний ремонт вентиляції закладу та ремонт у фізіотерапевтичному відділенні, – йдеться у сюжеті Луцькради.

Вперше за багато років Луцька поліклініка №3 отримала належну увагу від міської влади, адже починаючи з 2017 року тут відбуваються ремонтні роботи для покращення умов пацієнтів й працівників закладу.

Комунальний заклад «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги» розташований у віддаленому мікрорайоні міста. Щодня його відвідують близько 300 мешканців обласного центру. А всього пацієнтів на обліку цього медичного закладу знаходиться більше 26 тисяч.

«Я дуже задоволена. На даний час все дуже гарно. Я не була близько 3 місяців, і дуже задоволена, що так багато всього змінилося. Дуже гарно», – каже пацієнтка Олена Колобова.

Приміщення установи 80-х років уже давно потребувало ремонту. Але тільки 2017 у центрі розпочалася повна реконструкція. Спочатку оновили коридор другого поверху, а минулого року за короткий термін спеціалісти товариства «Волинькомпакт» відремонтували коридори першого та третього поверхів, на що з міського бюджету виділили майже 900 тисяч гривень.

Депутати Луцької міської ради Валерій Бондарук та Микита Рабан виділили зі своїх депутатських фондів кошти на оновлення актового залу, створивши комфортні умови для організації конференцій медикам та зустрічей з пацієнтами.

Зазначимо, лікарі медичної установи користуються авторитетом серед мешканців мікрорайону. Залишається обладнати заклад сучасним рентген-апаратом.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Україна не буде голосувати цього року на Євробаченні
Наступна новина За дошкільнят Гіркополонківської ОТГ, які відвідують дитсадки Луцька, платитиме сільрада
Останні новини
Схожі новини