У Луцьку кличуть на благодійний велопробіг: триває реєстрація

У Луцьку кличуть на благодійний велопробіг: триває реєстрація
Фото ілюстративне

У Луцьку з нагоди Дня Незалежності України відбудеться благодійний велопробіг «FIREВЕЛОDRIVE – наближаємо перемогу України».

Про це повідомляють волинські рятувальники.

Захід відбудеться за підтримки МВС України, за ініціативи ДСНС України та за сприяння голови Волинської обласної військової адміністрації.

Велопробіг запланований на суботу, 20 серпня 2022 року за адресою: м. Луцьк вул. Електроапаратна, 6 (біля будівлі пожежної частини). Довжина маршруту – 35,4 км.

Прибуття учасників до пожежної частини заплановане на 08:30-08:50, о 09:10 – старт колони велосипедистів у супроводі управління патрульної поліції та служби безпеки дорожнього руху.

Читайте також: У ковельському музеї – виставка-аукціон на підтримку армії

Участь у велопробізі можуть взяти особи, яким виповнилося 18 років та які мають відповідну фізичну підготовку, велосипед, спортивну форму та засоби захисту.

Вартість реєстрації – 250 гривень. У разі відмови учасника від участі або якщо він не може взяти участь за будь-яких умов, кошти за реєстрацію не повертають.

Реєстрація учасників змагань триватиме до 17 серпня.

Маршрут благодійного велопробігу: м. Луцьк, вул. Електроапаратна, (1 ДПРЧ 1 ДПРЗ) –  с. Струмівка –  с. Піддубці –  с. Звірів – Звірівське мисливське господарство – м. Луцьк, вул. Електроапаратна, (1 ДПРЧ 1 ДПРЗ).

Читайте також: За заслуги у захисті України: лучанин отримав «Медичний Оскар»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Володимирі облаштовують зал скорботи
Наступна новина Випускник із Луцька склав мультипредметний тест на 600 балів. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини