У Луцьку мунварта просить зафарбовувати рекламу наркотиків

У Луцьку мунварта просить зафарбовувати рекламу наркотиків

У Луцьку свідомих громадян просять зафарбовувати на фасадах будинків, парканах, установах та організаціях інтернет-адреси, де продають наркотичні засоби. 

Про це йдеться на сторінці Департаменту Муніципальної Варти Луцької міської ради у фейсбуці.

«Більшість з нас, неодноразово бачили на перший погляд нерозбірливі написи на фасадах будівель, які насправді є адресами сайтів та телеграм-каналів, де можна замовити наркотики», – йдеться у повідомленні.

Департамент муніципальної варти звертається до усіх свідомих громадян міста Луцька, керівників установ, підприємств та організацій, голів ОСББ з проханням зафарбовувати незрозумілі на перший погляд інтернет адреси, які з’являються на фасадах своїх чи відомчих будівель. Адже електронні посилання на ці сайти – це перша ланка збуту наркотичних засобів, як для дорослих, так і дітей.

Також усіх лучан, які помітили осіб, що роблять такі написи, просять спробувати їх сфотографувати з метою подальшого розпізнавання та негайно повідомляти в поліцію за номером телефону 102.

Управління боротьби з наркозлочинністю у Волинській області:

Читати також: Волинян просять повідомляти про іноземців-нелегалів 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україну прибули понад 188 тисяч доз вакцини Pfizer. Кого вакцинуватимуть
Наступна новина Є шанс уникнути локдауну в Україні восени, – Ляшко
Останні новини
Схожі новини