У Луцьку поліція затримала групу наркоділків. Вони виготовляли та продавали амфетамін

У Луцьку поліція затримала групу наркоділків. Вони виготовляли та продавали амфетамін
Фото поліції Волинської області

Поліція затримала групу з трьох лучан, які виготовляли, зберігали та збували амфетамін на території Луцька та Волинської області.

Правоохоронці з’ясували, що організував незаконне виробництво амфетаміну 26-річний місцевий мешканець, - повідомляє пресслужба ГУНП у Волинській області.

Він також залучив до такої діяльності ще 22-х річного лучанина, який має знання з органічної хімії та досконало знає процеси синтезу хімічних компонентів та сполук, необхідних для виготовлення психотропної речовини. Усі вони та ще один 27-річний лучанин займалися безпосередньо збутом амфетаміну методом «з рук в руки».

Учора, 30-го березня, під час реалізації матеріалів правоохоронці провели обшуки у помешканні,  гаражі та автомобілі чоловіків під час яких вилучили речові докази по справі. Зокрема, вилучили обладнання та складники для виготовлення наркотичних засобів психотропних речовин. Його направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Вирішується питання про оголошення усім фігурантам підозри та обрання запобіжного заходу.

Триває досудове слідство за ч.2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. 

Нагадаємо, 25-го березня поліція знайшла удома в лучанина наркотики та боєприпаси


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку з ЦУМу евакуйовують відвідувачів, - Нацполіція
Наступна новина Погане самопочуття у відвідувачів ЦУМу міг викликати антисептик – ДСНС
Останні новини
Схожі новини