У Луцьку на благодійній акції «Крок до перемоги» збирали гроші для ЗСУ. Фоторепортаж

У Луцьку на благодійній акції «Крок до перемоги» збирали гроші для ЗСУ. Фоторепортаж

15 травня, в Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки міста Луцька пройшла благодійна акція «Крок до перемоги», під час якої усі небайдужі долучилися до збору коштів на потреби ЗСУ.

Кілька сотень людей мали можливість відвідати благодійний ярмарок, взяти участь у патріотичному флешмобі та різноманітних майстер-класах. 

Своїми виступами гостей акції тішили волинські артисти, а також виконавці з Києва та Ірпеня. Це, наприклад, Марія Хурсенко, Інна Кириченко, Yarova, Уляна Степаненко, Анна Присяжна, Мікаел Гюзалан, Анна Ткач, Надія Смирнова, Дмитро Цибульський, YAGODY, Роман Вознюк, Микита Маталигін (Волноваха), Христина Забара (Ірпінь), Оксана Пушка, Анастасія Сегеда (Київ), Руслана Моклиця, Дмитро Калашев, Артем Степанюк, Юрій Поліщук та OUTCRY. 

Окрім того, на відвідувачів акції чекали видовищні програми, які підготували спортивний клуб козацького бойового мистецтва «Герць», театральна студія «Бешкетники», професійна школа східного танцю «Аміра», танцювальна студія Evol.

Дивіться, як це було, у фотографіях нашої Людмили Герасимюк.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Яка ситуація на Волинському та інших напрямках. Зведення Генштабу ЗСУ
Наступна новина У Баєві людей, які перейшли до ПЦУ, не пускав до храму священник МП. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини