Луцький зоопарк долучився до акції «Смілива гривня»: збирають кошти на ЗСУ

Луцький зоопарк долучився до акції «Смілива гривня»: збирають кошти на ЗСУ
Фото: Людмила Герасимюк

На території КП «Луцький зоопарк» встановили скриньку акції «Смілива гривня». Ця ініціатива має на меті об’єднати зусилля українців та зібрати кошти для допомоги українській армії. 

Про це повідомили на сторінці Луцького Зоопарку у Facebook.

Нагадаємо, що з 1 серпня по 31 жовтня 2022 року Національний банк України разом із партнерами запрошував долучитися до цієї ініціативи, результатом якої стане фінансова поміч Збройним силам України.

«Ще навесні 2014 року росія вирішила окупувати Україну. Вона анексувала Крим та частину територій Донеччини та Луганщини. Проте тоді це зло не отримало заслуженого покарання. Тож путін та його посіпаки вирішили, що можуть творити все, що хочуть.

І власне тому з 24 лютого 2022 року українці та українки, а також свідомі громадяни багатьох країн світу мужньо захищають рідні землі від активної військової агресії рф. Наше завдання – продовжувати працювати, боротися на своїх фронтах та підсилювати армію», – йдеться у повідомленні. 

«Роби свій внесок у перемогу, навіть якщо це лише 10 копійок», – закликають організатори акції, уточнюючи, що у скриньки можна кидати не тільки банкноти та монети, які перебувають в обігу, а й ті, які перестали бути засобом платежу (монети номіналом 1, 2, 5, 25 копійок). 

«Щодо останніх, то їх ми потім просто здамо у відділення ПУМБу або спочатку обміняємо у відділеннях уповноважених банках, щоб переказати на ЗСУ.

Відправте свою допомогу на фронт. Кожна монетка чи гривня – це внесок в перемогу! І немає кращого поєднання приємного й корисного, як прийти до місця найкомфортнішого відпочинку на природі у межах міста і залишити у скриньці монети чи банкноти, які ми перекажемо від відвідувачів та колективу нашого підприємства на потреби Збройних Сил України!», – додають у дописі.



Читайте також: Пернаті кличуть у Луцький зоопарк


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 12 років безперервного декрету: волинянка отримала звання «Мати-героїня»
Наступна новина Волинським тероборонівцям передали автівки та Starlink
Останні новини
Схожі новини