У Луцьку на дорозі просіла історична бруківка. ВІДЕО

У Луцьку на дорозі просіла історична бруківка. ВІДЕО
Бруківка на вулиці Братковського (скріншот з відеосюжету)

В історичній частині Луцька руйнується автентична бруківка. 

Попри те, що її ремонтували рік тому, дорога знову потребує капітального ремонту, йдеться у сюжеті 12 каналу.

Депутат Луцькради Павло Данильчук запевняє: давня бруківка, так звана «трилінка», на вулиці Братковського просіла через неякісний ремонт. 

«Тут відбувались ремонтні роботи в минулому році. І ми бачимо, що знову величезна яма утворилась, куди історична бруківка просто провалилася. Кілька днів тут така ситуація. Навіть не обгороджено, тобто, сюди можуть потрапити автомобілі», – заявив депутат.

У 30-х роках минулого століття вулиці у Луцьку вимощували переважно трилінкою. Бруківку змащували смолою та щільно вкладали одна до одної. Тоді вона слугувала десятки років. Нині ж тонкощі технології втрачені, каже директор департаменту ЖКГ Юрій Крась. Трилінку вкладають як звичайну бруківку.

Також у департаменті ЖКГ кажуть: погодні умови наразі не сприяють капітальному ремонту. 

«В попередній період робились розкопки досить глибокі, там йде стара мережа водопроводу. Плюс підмила зливова каналізація. Сьогодні почали підсипати, воно мусить всістись», – пояснив головний комунальник Луцька.

Також він запевнив, що торік ремонтних робіт на вулиці Братковського не було. Втім, пообіцяв, що до пристойного вигляду бруківку доведуть до кінця тижня.

Більше - у сюжеті.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хай півроку підмітає алеї, – Ігор Алексєєв про вандала, який знищив ліхтар в луцькому парку
Наступна новина На Волині спалили Lexus вартістю 800 тисяч гривень: поліція відкрила кримінал. ФОТО
Останні новини
Схожі новини