У Луцьку на громадських слуханнях вирішуватимуть, чи називати вулиці на честь загиблих Героїв

У Луцьку на громадських слуханнях вирішуватимуть, чи називати вулиці на честь загиблих Героїв

У Луцьку відбудуться громадські слухання щодо присвоєння двом вулицям назв на честь двох героїв сьогодення, які загинули під час повномасштабної війни.

Таке рішення ухвалили 10 січня під час засідання комісії міської ради з питань впорядкування назв вулиць, інформує Суспільне.

Йдеться про вулицю Волгоградську, яку пропонують назвати на честь бійця Сергія Пянтковського, який народився та жив у Луцьку. Вулицю Чехова хочуть перейменувати на честь командира батальйону "Карпатська Січ", франківця Олега Куцина.

Як розповів голова комісії Михайло Щур, пропозиції щодо вшанування сучасних полеглих воїнів і найменування вулиць на їхню честь постійно надходять до міської ради, але до сьогодні вирішення цього питання члени комісії відтерміновували.

"Різні розглядалися варіанти. Є позиція що під час війни не варто перейменовувати чи найменовувати на честь героїв, що варто дочекатися закінчення війни. Але є й інша позиція, що процес декомунізації треба завершувати швидше", – сказав Михайло Щур.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Діти загиблого Героя Євгена Головчака наколядували дві тисячі для військових. ФОТО
Наступна новина У Луцьку хочуть перейменувати близько 20 вулиць і два сквери
Останні новини
Схожі новини