Діти загиблого Героя Євгена Головчака наколядували дві тисячі для військових. ФОТО

Діти загиблого Героя Євгена Головчака наколядували дві тисячі для військових. ФОТО

Діти полеглого Захисника з Волині Євгена Головчака з Криничного, що на Маневиччині, віддали наколядовані гроші для військових. Понад дві тисячі гривень принесла до волонтерсько центру дружина загиблого Героя Любов Головчак. 

Про це повідомили у Колківській громаді. 

«Чи святкували ми Різдво Христове в центрі? Так, прославляли Його народження і різдвяним співом і добрим ділом. Різдво цього року для кожного з нас по особливому відгуклося в серцях – і радістю і смутком. Та найщемливіше було отримати наколядоване від діток полеглого бійця Головчака Евгенія в сумі – 2075 грн привезла нам пані Любов, яка разом з своїми рідними показує нам усім приклад справжньої мужності, відданості і любові до ближнього», – написала волонтерка Наталія Воробей. 

Любов Головчак неодноразово організовувала випікання смаколиків і збір продуктів, доставку овочів на заготовки борщів для воїнів.

«З доброю посмішкою вона щоразу підбадьорює нас в центрі, надихає на подальшу роботу і нас усіх, тому ми і не здивувались дорослому вибору її діток –  допомоги тим , хто цього потребує якнайбільше – нашим захисникам», – розповіли в громаді. 

Кошти, зібрані дітками Героя використають на закупівлю необхідного військовим на передовій.

«Низько вклоняємось і дякуємо за усе ваше добро, за силу духу і найкраще виховання ваших діток», – пише Наталія Воробей. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загинув за кілька днів до повернення додому. Історія багатодітного Героя Євгена Головчака. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині горів житловий будинок в якому перебувала господарка
Наступна новина У Луцьку на громадських слуханнях вирішуватимуть, чи називати вулиці на честь загиблих Героїв
Останні новини
Схожі новини