У Луцьку на кількох вулицях не буде гарячої води

У Луцьку на кількох вулицях не буде гарячої води

Внаслідок витоків на теплових мережах 5 вересня тимчасово зупинено роботу ще двох центральних теплових пунктів.

Про це повідомляє «Луцьктепло».

Через витік на трубопроводах гарячого водопостачання тимчасово припинив роботу ЦТП на просп. Відродження, 12. У зв'язку з цим без послуги з постачання гарячої води залишилися багатоквартирні будинки на просп. Відродження, 7, 10-а, 12, 12-а, 14, 14-а, 14-б, 16, 16-а, вул. Сагайдачного, 20, 29, вул. Січова, 2.

Роботи з ліквідації витоку на даному напрямку ускладнені необхідністю заміни трубопроводів, прокладених під дорогою, і розпочнуться в понеділок, 7 вересня. Ймовірний термін виконання робіт - 2 дні.

Через витік на трубопроводах гарячого водопостачання тимчасово припинив роботу ЦТП на вул. Карпенка-Карого, 11-б. Через це без послуги з постачання гарячої води залишилися багатоквартирні будинки на вул. Карпенка-Карого, 9, 11, вул. Липинського, 1, 2.

Роботи з ліквідації витоку на даному напрямку заплановано 6 вересня.

Без гарячої води залишаються споживачі на вул. Домни Гордіюк і вул. Наливайка. Сьогодні на даному напрямку виконано підготовчі роботи. Роботи з відновлення трубопроводів із заміною 6 м труби діаметром 376 мм продовжаться в понеділок, 7 вересня.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За добу в Україні — ще понад 2 тисячі заражених на коронавірус
Наступна новина За добу у 37 волинян виявили коронавірус. Розказуємо, де
Останні новини
Схожі новини