У Луцьку на маршруті №9 буде більше транспорту

У Луцьку на маршруті №9 буде більше транспорту

Аби унормувати інтервал між маршрутками №9, щонайменше на один збільшать кількість транспортних засобів на цьому маршруті.

Про це йшлося під час розширеної наради Луцького міського голови 7 грудня, пише ІА «ВолиньPost».

Директорка Центру надання адміністративних послуг Лариса Карп’як розповіла, що протягом листопада до відділу комунікацій «15-80» надійшло 2226 телефонних звернень, 60 із них стосувалися транспорту.

Лучани скаржилися, зокрема, на недостатню кількість маршрутних автобусів у ранкові та вечірні години й вихідні, відмову водіїв їхати до кінцевих зупинок та ігнорування пасажирів на зупинках, порушення заходів безпеки у транспорті тощо.

Луцький міський голова Ігор Поліщук зауважив, що знає про проблему недостатньої кількості «дев’яток», тож дав доручення керівнику відділу транспорту міськради Віктору Главічці зобов’язати перевізника щонайменше на одну збільшити кількість маршруток №9, аби інтервал становив не більше 15 хвилин.

«15 хвилин – це нормальний інтервал. У європейський містах маршрутки не їздять через 5 чи 10 хвилин», – сказав Поліщук. 

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поїхала маршруткою до Луцька. Розшукують безвісти зниклу 16-річну волинянку
Наступна новина Причина білого осаду на автівках лучан – одне з двох підприємств за межами Луцька, – Поліщук
Останні новини
Схожі новини