Причина білого осаду на автівках лучан – одне з двох підприємств за межами Луцька, – Поліщук

Причина білого осаду на автівках лучан – одне з двох підприємств за межами Луцька, – Поліщук

Причиною білого осаду на авто в мікрорайонах ЛПЗ та Вересневе є одне з двох підприємств, які розташовані за межами Луцька.

Про це під час сесії повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук, пише ІА «Волинські Новини».

До слова, жителі мікрорайонів Вересневого та ЛПЗ у Луцьку скаржаться на білий пил невідомого походження. За їхніми словами, осад, який у результаті залишається на поверхні автомобілів, неможливо ні вивести власноруч, ні відмити на автомийках.  Минулого тижня мер Луцька дав доручення головній екологині міста встановити причину виникнення осаду на авто.

Депутат Микола Федік розповів, що на минулому тижні знову спостерігав осади на автомобілях. Тож він поцікавився, чи є якась реакція від екологічної інспекції.

Ігор Поліщук відзначив, що наразі є проміжна інформація щодо можливого джерела викидів – це одне з двох підприємств, які знаходяться поблизу нашого міста.

«Наразі держпроспоживслужба проводить перевірки. Думаю, наступного тижня будуть остаточні висновки по цьому питання», – сказав Ігор Поліщук.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку на маршруті №9 буде більше транспорту
Наступна новина Ковельські лікарі врятували трьох людей: пересадили серце і дві нирки
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні