У Луцьку на одній з котелень сталася аварія. Без тепла залишились будинки у трьох мікрорайонах

У Луцьку на одній з котелень сталася аварія. Без тепла залишились будинки у трьох мікрорайонах
Фото ілюстративне

У ніч на 19 жовтня на одній з найбільших котелень Луцька, яка знаходиться на вулиці Карбишева, сталася аварія.

Про це Суспільному телефоном розповів речник ДКП "Луцьктепло" Антон Безносиков.

Котельня надає послуги з гарячого водопостачання та опалення у багатоквартирні будинки на 33-му, 40-му і 55-му мікрорайонах обласного центру.

Зі слів речника, наразі аварію вдалося локалізувати, працівники працюють над тим, щоб відновити попередні параметри роботи.

Не працює наразі котельня на вулиці Рамковій, 20. Зі слів Антона Безносикова, там теж стався порив, роботи з його ліквідації тривають. Загалом в місті зараз працюють три аварійні бригади "Луцьктепла".

"Без послуг також залишається центральний тепловий пункт на Соборності, 24. Його роботу зможемо відновити після ліквідації витоку. В районі ЛПЗ не працюють два пункти: на Даньшина, 10 та на Гнідавській, 65 а. Там зараз завершуємо монтаж насосного обладнання", – розповів речник.

Від початку опалювального сезону в Луцьку сталося 28 поривів на теплових мережах. Як розповів Антон Безносиков, станом на 19 жовтня майже 200 луцьких багатоповерхівок вже опалюються, більше 500 – досі без тепла.

"Протягом двох днів плануємо забезпечити теплоносієм усі 100% багатоповерхівок у Луцьку. Але є і трапляються витоки, тому не виключаємо складнощі, які можуть виникнути в деяких будинках", – додав речник ДКП "Луцьктепло". З його слів загалом у Луцьку – 43 котельні, 32 з них – у роботі.

Читати також: Опалення шкіл у Горохівській громаді під загрозою. Чому


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку працює килимовий сервіс «Торнадо». Розповідаємо, де, як і скільки вартують послуги
Наступна новина Коли у платіжках лучан за «комуналку» з'явиться ціна за тепло
Останні новини
Схожі новини