У Луцьку на проспекті Молоді буде новий урбан-парк

У Луцьку на проспекті Молоді буде новий урбан-парк

Луцькі депутати із фракції «За майбутнє» виділили кошти зі своїх депутатських фондів для спорудження сучасного урбан-парку «Молодіжний». Сучасний урбан-парк буде розташований на проспекті Молоді, поруч із піцерією «Соло». Ігрові елементи, які тут зараз є на дитячому майданчику - застаріли. До того ж, як розповідають місцеві батьки, їх не вистачає на ту кількість дітей, яка тут відпочиває.

Про таку ініціативу обранці оголосили під час чергової сесії Луцької міської ради, пише ВолиньPost.



“Це спільна ідея, до якої долучилися всі депутати з нашої фракції і виділили по 50 тисяч гривень. Уже зараз розробляється проектно-кошторисна документація і до кінця тижня ми презентуємо лучанам, що саме плануємо там зробити”, - розповіла депутатка Катерина Шкльода.

Батьки кажуть, що на вихідних дітям доводиться стояти в черзі, щоб попасти на качелі. А самі гойдалки - давно морально застаріли.

“Це густонаселений спальний район, але місць, де люди могли б відпочивати, дуже мало. Тому ми вирішили зробити тут сучасну локацію для відпочинку і першим кроком стане спорудження скейт-парку. Серед дітей це зараз дуже популярна тема”, - розповідає про проект депутат Андрій Разумовський.

Таку ініціативу підтримав і Луцький міський голова Ігор Поліщук.

“Урбан-парк буде цікавий і діткам, і любителям екстремального спорту, і тим, хто хоче займатися фізичною активністю на вулиці. Місто давно потребувало повноцінного скейт-парку та професійних тренажерів для стріт-воркауту. Окрім того, існуючий дитячий майданчик морально застарів і потребує заміни”, - коментує ідею Ігор Поліщук.

Дитячий майданчик на проспекті Молоді давно потребує сучасних елементів та спортивної зони, вважають депутати і міський голова.

За його словами, після реалізації проекту на проспекті Молоді, будуть підшуковувати локації для схожих парків і в інших мікрорайонах міста.

“Окремо хочу відзначити грамотне використання депутатами коштів депутатського фонду. Адже об‘єднання коштів навколо великого й серйозного проекту робить їх використання більш ефективним та допомагає реалізувати в місті цікаві й потрібні проекти”, - каже міський голова.

 

Читайте також: На Світязі побудують мультифункціональний спорткомплекс


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку затримали лікаря, який вже не вперше займався сутенерством
Наступна новина В селі Крупа вночі горів аеродром. Вогонь знищив майно
Останні новини
Схожі новини