У Луцьку вже почали зносити дитячий майданчик на Молоді. Там буде урбан-парк

У Луцьку вже почали зносити дитячий майданчик на Молоді. Там буде урбан-парк

Дитячий майданчик, що на проспекті Молоді у Луцьку, планують демонтувати до кінця цього тижня. Три ігрових комплекси з майданчика демонтують, полагодять і використають на нові об'єкти. На місці цього дитячого майданчика облаштують молодіжний урбан-парк. Завершити роботи планують до жовтня.

Про це розповів Суспільному робітник Віталій Ковальчук. Демонтаж гойдалок комунальники розпочали 9 серпня.

11 серпня об'єкт тимчасово огородили та почали знімати бруківку. "Буде заїжджати техніка, щоб діти не вскочили. Вже бруківку почали підривати і качелі", – каже Віталій Ковальчук.

Неподалік місця, де нині тривають роботи, на дитячому майданчику граються діти. Одна з мам Наталія Шульгачик каже: деякі елементи гойдалок на майданчику необхідно лагодити. "Треба дивитися за донькою, щоб ніде не впала, бо вже деякі качелі поламані, немає сходинок", – розповідає жінка.

Проєкт нового дитмайданчика на своїй сторінці оприлюднив Луцький міський голова. На місці старих гойдалок мають облаштувати урбан-парк “Молодіжний” з кількома зонами для дітей різного віку.

Як розповіла Суспільному заступниця начальника відділу по благоустрою міста Любов Грабовська, загальна вартість об'єкту – 3, 5 мільйонів гривень Парк буде розбитий на чотири зони, одна з них – для дітей з інвалідністю.

Зі слів заступниці начальника відділу з благоустрою міста Любові Грабовської усі роботи з облаштування урбан-парку планують завершити до жовтня.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За минулу добу коронавірус виявили у 1247 українців. Статистика
Наступна новина Чоловіка, який зарубав дружину і доньку, вбив 19-річний ув'язнений. У нього були численні переломи
Останні новини
Схожі новини