У Луцьку на проспекті Волі облаштують новий спортивний майданчик

У Луцьку на проспекті Волі облаштують новий спортивний майданчик
Фото ілюстративне

На проспекті Волі, 9 у Луцьку облаштують новий спортивний майданчик. Очікувана вартість – 1 432 420 гривень.

Відкриті торги для пошуку підрядника вже оголосив на платформі Prozorro департамент молоді та спорту Луцької міської ради. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 8 липня, пише ІА «Волинські Новини».

Влаштування спортивного майданчика, згідно з технічною специфікацією, включатиме такі роботи: розбирання асфальтобетонних покриттів, металевої огорожі, розробка ґрунту, мощення, улаштування покриттів з бруківки, одношарових асфальтобетонних покриттів доріжок та тротуарів із дрібнозернистої асфальтобетонної суміші, ґрунтування поверхонь, улаштування покриття з гумового грануляту, гранул кольорового каучуку та поліуретану, влаштування горизонтальної дорожньої розмітки, монтаж дрібних металоконструкцій, баскетбольних щитів, кілець, футбольних ворів, волейбольної стійки та сітки, встановлення металевого огородження тощо.

Здати в експлуатацію спортивний майданчик мають до 15 грудня 2021 року. Гарантійний термін на нього становитиме п’ять років.

До слова, у Луцьку цьогоріч хочуть відкрити 5 спортивних майданчиків.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні за минулу добу виявили понад 500 хворих на коронавірус
Наступна новина У додатку «Дія» з'явилися перші сертифікати про COVID-вакцинацію
Останні новини
Схожі новини