У Луцьку на ринку викрили продавців сурогату

У Луцьку на ринку викрили продавців сурогату
Фото ілюстративне

У Луцьку викрили чергову наливайку, де за день могли продати близько 50 літрів вбивчого сурогату. 

Як борються із підприємливими ділками у місті розповіли журналісти 12 каналу.

Громадські активісти впродовж двох тижнів відстежували одну із наливайок на ринку “Лучеськ”. Нарахували 97 літрів сурогату. А ще майже три десятки блоків контрафактних цигарок. І закуска, щоправда, прострочена.

Торгувати сурогатом продавчиню власники ятки не змушують. Але робити це, певнить, вимушена через низьку зарплату. Самого власника сурогату немає, щоправда, активісти його добре знають. Кажуть, це не єдина його “точка”. Бо навіть цю намагаються закрити вже не вперше. Щоправда, схема закриття таких наливайок малодієва. Поліція складає протокол, а згодом незаконна торгівля повертається. Покарання продавця – штраф.

Тож значно легше – заплатити 1700 гривень штрафу, вже наступного дня його відбити і далі заробляти на життя напрацьованою схемою. Та попри це, громадські активісти запевняють, що боротьбу з контрафактом не полишать, бо сподівань на правоохоронців у них мало. Натомість наливайки продовжують споювати людей отруйною а іноді і смертельною горілкою.

Читати також: На Волині чоловік у хаті вирощував коноплі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус на Волині: 17 нових хворих та одна смерть
Наступна новина У Луцькому зоопарку формують лев'ячий прайд
Останні новини
Схожі новини